DIGITAL GROWTH AGENCY

Je bedrijf online groeien kan moeilijk en tijdrovend zijn. Wij helpen je, ontzorgen je, besparen je tijd en groeien je sales.

⭐⭐⭐⭐⭐ 4.8 stars on Sortlist and Google

 

Welkom! Waarom lezen als je kan kijken en luisteren?

WIJ ZIJN PERFORMANCE BASED

Hé ondernemer. Lukt het je niet om te blijven groeien? Wil je sneller groeien? Of wil je je marketing uitbesteden zodat je je op andere zaken kunt richten? We begrijpen je. Een bedrijf laten groeien is niet gemakkelijk. Het kost tijd, moeite en expertise.

Wat we vaak zien is dat ondernemers alles zelf proberen te doen en er niet in slagen om uit te blinken. Tenzij je bovenmenselijk bent, kun je niet overal expert in zijn en zul je zeker kansen laten liggen. Bovendien zien we dat bedrijven duur personeel inhuren of slecht presterende, budget verspillende bureaus inschakelen.

Bij Mind for Business geloven we in prestatiegerichte marketing. We analyseren je hele bedrijf en richten ons op wat nodig is om te groeien en je potentieel te bereiken. We hebben vertrouwen in ons vermogen om dit te doen en garanderen daarom betere prestaties dan je status quo of je betaalt ons niet.

Klaar om te groeien?

 

MAAK GEBRUIK VAN ONZE EXPERTISE

GROWTH MARKETING

Wij zullen je merk verbeteren, je verkoop stimuleren en verbluffende ROI's genereren.

Meer info... →
SOCIAL MEDIA ADVERTENTIES

Overtuig je ideale doelgroep op hun favoriete platforms.

Meer info... →
ZOEK MACHINE ADVERTENTIES

Gebruik mensen hun zoekintentie om je verkoop te stimuleren.

Meer info... →
CONVERSION RATE OPTIMIZATION

Verhoog je ROAS door je Conversion Rate en Order Value te verhogen.

Meer info... →
VISUELE CONTENT CREATIE

Verhoog de gepercipieerde waarde en je conversie met kick-ass content.

Meer info... →
WEBSHOP/WEBSITE DEVELOPMENT

Optimaliseer je resultaten met een hoog converterende webshop/website.

Meer info... →
E-MAIL MARKETING

Bestaande en potentiële klanten verzorgen, binden en converteren.

Meer info... →
COPYWRITING

Boeiende en converterende teksten schrijven die de verkoop stimuleren.

Meer info... →
KOM ERACHTER OF WE OOK JOU KUNNEN HELPEN
Contact →

Samenwerken met Mind for Business

Plan hier een gratis strategie gesprek in, waarin we jouw online mogelijkheden en doelstellingen bespreken. In dit gesprek kunnen we ontdekken of we mogelijk een match zijn.

We houden een inwerkbijeenkomst en plannen de eerste stappen om je merk te laten groeien. Op basis van jouw informatie creëren we een merk-groeistrategie op maat.

Qua waarden kun je transparantie, integriteit, focus en sterke communicatie verwachten. Dit moet de basis zijn van ons partnerschap. Qua bedrijfsvoering kun je van ons je groeimarketing, webshopontwikkeling en visuele contentcreatie verwachten.

We hebben maandelijks terugkerende meetings waarin we de strategie, de groeimogelijkheden en de roadmap van jouw merk bespreken. Ook krijg je toegang tot een live datadashboard waarin je de prestaties op elk moment kunt volgen.

Wij nemen op gegevens gebaseerde beslissingen en werken in voortdurende iteraties om ervoor te zorgen dat je inkomsten stijgen en je kosten dalen. Wij gebruiken bepaalde KPI's om bovenop de resultaten te zitten en dienovereenkomstig te verbeteren. Bovendien adviseren wij je over de ontwikkeling en innovatie van jouw merk.

Certifications & Partnerships

Certifications & Partnerships

apartmentcrossmenu