Growth Marketing

Groeimarketing is de benaming voor effectieve marketing op korte en lange termijn. Het omvat alle nodige marketingvaardigheden om je merk te laten groeien. Al deze vaardigheden vereisen verschillende specialisten die op elkaar moeten worden afgestemd om de hele marketing funnel te benutten en omnipresence AKA alomtegenwoordigheid te creëren. Daarom bieden wij niet één marketingfunctie aan, maar het hele spectrum. Wij maken de juiste strategie en passen die toe om je doelen te bereiken.

Growth Marketing Agency

Wij helpen bedrijven online te groeien door middel van Growth Marketing. Door ons WACE™-framework te volgen, kunnen we belangrijke data analyseren en zo jouw online marketing funnel optimaliseren. Via betaald adverteren op verschillende kanalen en de juiste retargeting strategieën zijn wij in staat om omnipresence, ook wel alomtegenwoordigheid, te creëren. Dit is nodig om een potentiële klant zo snel mogelijk te overtuigen voordat de concurrentie dit doet.

Samenwerken met Mind for Business

Boek hier een gratis Growth Meeting waarin we de online mogelijkheden, doelstellingen en doelen bespreken. In dit gesprek kunnen we ontdekken of we mogelijk een match zijn.

We doen een onboarding en plannen de eerste stappen om je merk te laten groeien. Op basis van uw informatie creëren we een gepersonaliseerde groeistrategie voor uw merk.

Op het gebied van waarden kan je transparantie, integriteit, focus en sterke communicatie verwachten. Dit vormt de basis van ons partnerschap. Op het gebied van werkzaamheden kan je van ons verwachten dat wij de groei marketing, webshop ontwikkeling en visuele content creatie doen.

We hebben maandelijks terugkerende meetings waarin we de strategie, groeimogelijkheden en roadmap van uw merk bespreken. Ook krijg je toegang tot een live datadashboard waarin je de prestaties op elk moment kunt volgen.

Wij nemen op data gebaseerde beslissingen en werken met iteraties (constante feedback) om ervoor te zorgen dat uw inkomsten stijgen en uw kosten dalen. Wij gebruiken verschillende KPI's om op de hoogte te blijven van de resultaten en op basis daarvan te optimaliseren. Daarnaast adviseren wij je over de ontwikkeling en innovatie van je merk.

SUCCESS STORIES

Let our clients speak

Certifications & Partnerships

apartmentcrossmenu