Webshop Development

Het hebben van een webshop is een kritische succesfactor in deze tijd. In feite hebben veel merken alleen een webshop en geen fysieke locatie. Het kan en het zou de meeste inkomsten voor je merk moeten genereren omdat je op een enorme schaal kunt werken. Hoewel, om enorme inkomsten te kunnen genereren en winstgevend te zijn, heb je een hoog converterende webshop nodig. Je wilt zoveel mogelijk mensen converteren die jouw webshop bezoeken. Laat ons je helpen met het maken van de webshop van je dromen die je zal helpen je doelen te bereiken.

Webshop development

De eerste maar ook laatste stap in het omzetten van het verkeer naar betalende klanten gebeurt via je webshop. Je hebt een sterke eerste indruk nodig en een vloeiende gebruiksvriendelijke ervaring. Dit gaat van de potentiële klant die je webshop bekijkt en erdoor navigeert, tot het toevoegen van een product aan zijn winkelwagentje en het afrekenen. Alles moet op zijn plek staan en het moet perfect zijn. Het eerste dat moet worden gecreëerd is een plaats dat vertrouwen geeft en waar zij zich op hun gemak en "thuis" voelen. Samen met ons team van developers en partner jouwweb gaan we dit "huis" bouwen. Laat ons je helpen deze gelukkige plek voor je klanten te creëren.

Samenwerken met Mind for Business

Wat kan je verwachten?

Boek hier een gratis Growth Meeting waarin we de online mogelijkheden, doelstellingen en doelen bespreken. In dit gesprek kunnen we ontdekken of we mogelijk een match zijn.

We doen een onboarding en plannen de eerste stappen om je merk te laten groeien. Op basis van uw informatie creëren we een gepersonaliseerde groeistrategie voor uw merk.

Op het gebied van waarden kan je transparantie, integriteit, focus en sterke communicatie verwachten. Dit vormt de basis van ons partnerschap. Op het gebied van werkzaamheden kan je van ons verwachten dat wij de groei marketing, webshop ontwikkeling en visuele content creatie doen.

We hebben maandelijks terugkerende meetings waarin we de strategie, groeimogelijkheden en roadmap van uw merk bespreken. Ook krijg je toegang tot een live datadashboard waarin je de prestaties op elk moment kunt volgen.

Wij nemen op data gebaseerde beslissingen en werken met iteraties (constante feedback) om ervoor te zorgen dat uw inkomsten stijgen en uw kosten dalen. Wij gebruiken verschillende KPI's om op de hoogte te blijven van de resultaten en op basis daarvan te optimaliseren. Daarnaast adviseren wij je over de ontwikkeling en innovatie van je merk.

SUCCESS STORIES

Let our clients speak

Certifications & Partnerships

apartmentcrossmenu