Over ons

Hey! Welkom op onze website en aangenaam kennis te maken. Wij zijn Mind for business een online marketing agency of wel een digital growth agency gefocust op data gedreven groei van jouw bedrijf! Wij zetten in op de belangrijkste online marketing facetten die jouw bedrijf zullen helpen groeien. Zo maken wij altijd onze beslissingen op data, op het geen dat echt bewezen werkt. zodat En dit maken we ook nog eens inzichtelijk voor jou. 24/7. Onze missie is dan ook het Helpen, groeien en verbeteren van jouw online prestaties en het bereiken van je maximale potentieel. Dit doen we ook nog eens performance based. Dit betekent dat we mee groeien bij goede prestatie, en niet meer verdienen wanneer we voor niet meer verdienen. Uiteraard bieden wij ook losse online marketing services aan. Neem gerust een kijkje op onze site en als er vragen zijn neem dan vooral contact op!

Je maximale potentieel bereiken

Wij zijn er om jou te helpen bij je reis naar online dominantie, terwijl we je merk verbeteren, je verkoop stimuleren en je rendement op je advertentie-uitgaven verhogen. Wij richten ons zowel op kortetermijnkansen (growth hacking) voor jouw merk als op het enorme potentieel van het langetermijnspel (growth marketing). Wat wij doen is ons concentreren op datgene wat er ECHT voor zorgt, jouw omzet doelen te behalen. Dit doen we gebaseerd op de verzamelde gegevens in combinatie met ons eigen menselijk inzicht en creativiteit. Wij kijken naar jouw merk en de hele marketing funnel, vinden de gaten, en vullen die op zodat je merk zal groeien en verbeteren (performance marketing). Het goede is dat wij gedeeltelijk prestatiegericht werken, zodat wij beloond worden voor onze inspanningen en resultaten. Als jij het goed doet, doen wij het ook goed. Zo zijn we nog meer betrokken en gemotiveerd om samen te groeien.

Onze expertises & services

Growth marketing

Wij zullen uw merk verbeteren, uw verkoop stimuleren en verbluffende ROI's genereren.

Meer informatie →
Social Media Adverteren

Overtuig jouw ideale doelgroep op hun favoriete social media platforms.

Meer informatie →
Zoekmachine Adverteren

Gebruik de zoekintentie van mensen om je verkopen te stimuleren.

Meer informatie →

Samenwerken met Mind for Business

Wat kun je verwachten?

Plan hier een gratis strategie gesprek in, waarin we jouw online mogelijkheden en doelstellingen bespreken. In dit gesprek kunnen we ontdekken of we mogelijk een match zijn.

We houden een inwerkbijeenkomst en plannen de eerste stappen om je merk te laten groeien. Op basis van jouw informatie creëren we een merk groeistrategie op maat.

Qua waarden kun je transparantie, integriteit, focus en sterke communicatie verwachten. Dit moet de basis zijn van ons partnerschap. Qua bedrijfsvoering kun je van ons verwachten dat wij jouw groeimarketing, webshop ontwikkeling en visuele content creatie doen.

We hebben maandelijks terugkerende vergaderingen waarin we de strategie, de groeimogelijkheden en het stappenplan van je merk bespreken. Ook krijg je toegang tot een live datadashboard waarin je de prestaties op elk moment kunt volgen.

Wij nemen op gegevens gebaseerde beslissingen en werken in voortdurende iteraties om ervoor te zorgen dat je inkomsten stijgen en je kosten dalen. Wij gebruiken bepaalde KPI's om bovenop de resultaten te zitten en op basis daarvan te verbeteren. Verder adviseren wij je over de ontwikkeling en innovatie van jouw merk.

Certifications & Partnerships

apartmentcrossmenu