Over ons

Hallo, het is een genoegen je digitaal te ontmoeten. Wij zijn Mind for Business, een online marketingbureau dat zich richt op de groei en prestaties van uw merk. We zijn gevestigd in een geweldig kantoor in Leiden, waar we met ons team van experts graag werken. Wij geloven in de immense mogelijkheden van online handel, zolang je je concentreert op de dingen die je vooruit helpen. Wij analyseren jouw merk en de hele marketing funnel, en vullen de gaten met de juiste strategie zodat jouw merk groeit en verbetert. Transparantie, integriteit, focus en communicatie staan bij ons centraal en we verwachten hetzelfde van onze klanten. Bij Mind for Business werken we graag met bedrijven die een duidelijke ambitie hebben om te groeien.

Je maximale potentieel bereiken

Wij zijn er om jou te helpen bij je reis naar online dominantie, terwijl we je merk verbeteren, je verkoop stimuleren en je rendement op je advertentie-uitgaven verhogen. Wij richten ons zowel op kortetermijnkansen (growth hacking) voor jouw merk als op het enorme potentieel van het langetermijnspel (growth marketing). Wat wij doen is ons concentreren op datgene wat er ECHT voor zorgt, jouw omzet doelen te behalen, op basis van de verzamelde gegevens in combinatie met ons eigen menselijk inzicht en onze creativiteit. Wij kijken naar uw merk en de hele marketing funnel, vinden de gaten, en vullen die op zodat jouw merk laat groeien en verbeteren (performance marketing). Het goede is dat wij gedeeltelijk prestatiegericht werken, zodat wij beloond worden voor onze inspanningen en resultaten. Als jij het goed doet, doen wij het ook goed. Zo zijn we nog meer betrokken en gemotiveerd om samen te groeien.

Onze expertise

Groei Marketing

Wij zullen uw merk verbeteren, uw verkoop stimuleren en verbluffende ROI's genereren. Wij stellen de juiste strategie op voor uw merk en nemen altijd beslissingen op basis van gegevens met een vleugje van onze menselijke creativiteit. Laten we je maximale potentieel bereiken!

Meer informatie →
Visuele content creatie

Het is zaak de perceptiewaarde van jouw producten zoveel mogelijk te verhogen. Met de juiste inhoudsstrategie, de juiste structuren en opvallende inhoud zal jouw publiek overtuigd worden om jouw product te kopen.

Meer informatie →
Webshop Ontwikkeling

Het hebben van een webshop is tegenwoordig een kritische succesfactor. Het kan en moet de meeste inkomsten voor jouw merk genereren. Laat ons je helpen een hoog converterende webshop te maken zodat je kosten dalen en je inkomsten stijgen.

Meer informatie →

Samenwerken met Mind for Business

Wat kun je verwachten?

Plan hier een gratis Growth Meeting in, waarin we jouw online mogelijkheden, doelstellingen en doelen bespreken. In dit gesprek kunnen we ontdekken of we mogelijk een match zijn.

We houden een inwerkbijeenkomst en plannen de eerste stappen om je merk te laten groeien. Op basis van jouw informatie creëren we een merk groeistrategie op maat.

Qua waarden kun je transparantie, integriteit, focus en sterke communicatie verwachten. Dit moet de basis zijn van ons partnerschap. Qua bedrijfsvoering kun je van ons verwachten dat wij jouw groeimarketing, webshop ontwikkeling en visuele content creatie doen.

We hebben maandelijks terugkerende vergaderingen waarin we de strategie, de groeimogelijkheden en het stappenplan van je merk bespreken. Ook krijg je toegang tot een live datadashboard waarin je de prestaties op elk moment kunt volgen.

Wij nemen op gegevens gebaseerde beslissingen en werken in voortdurende iteraties om ervoor te zorgen dat je inkomsten stijgen en je kosten dalen. Wij gebruiken bepaalde KPI's om bovenop de resultaten te zitten en op basis daarvan te verbeteren. Verder adviseren wij je over de ontwikkeling en innovatie van jouw merk.

Certifications & Partnerships

SUCCESS STORIES

Let our clients speak
apartmentcrossmenu