Visuele Content

Je publiek overtuigen. Als er een sterke webshop is en de advertenties klaar zijn, moeten we het product en merk koppelen aan de vraag. We moeten de doelgroep overtuigen en dat moet online worden gedaan met visuele content. Het is belangrijk de gepercipieerde waarde van het merk en producten zoveel mogelijk te verhogen. Met de juiste contentstrategie en de juiste structuren zal de doelgroep worden overtuigd om je product te kopen.

Visuele Content

Bij visuele content hebben we het over de juiste fotocontent en het liefst videocontent om de doelgroep op verschillende platforms te overtuigen. Tegenwoordig winkelen meer en meer mensen online, wat betekent dat uw visuele inhoud nog belangrijker is dan een fysieke winkel, omdat deze je merk en producten uitbeeldt. Vanwege dat belang bieden wij visuele content creatie aan. Dit is erg handig omdat we weten hoe we video's en foto's kunnen integreren met het marketingaspect. Goede content vraagt natuurlijk om uitstekende specialisten. En we hebben ze in ons team (ontmoet ze hieronder). Ze hebben succesvolle content gemaakt voor verschillende artiesten en grote merken zoals Nike, High snobiety, American Express, en kleinere maar ook geweldige merken zoals Stasdock, BYLT, en Super73. Hieronder kan je een deel van hun werk bekijken.


Premium Content Portfolio

Lenovo

Nike Marathon

Stipe - BYLT

Asics

Alabaster co

The Basky Company

SUPER73-R Brooklyn

STASDOCK

Lolke Jan Pilat


Maak kennis met onze content creators

Steve
Luciano
Angelo

Samenwerken met Mind for Business

Boek hier een gratis Growth Meeting waarin we de online mogelijkheden, doelstellingen en doelen bespreken. In dit gesprek kunnen we ontdekken of we mogelijk een match zijn.

We doen een onboarding en plannen de eerste stappen om je merk te laten groeien. Op basis van uw informatie creëren we een gepersonaliseerde groeistrategie voor uw merk.

Op het gebied van waarden kan je transparantie, integriteit, focus en sterke communicatie verwachten. Dit vormt de basis van ons partnerschap. Op het gebied van werkzaamheden kan je van ons verwachten dat wij de groei marketing, webshop ontwikkeling en visuele content creatie doen.

We hebben maandelijks terugkerende meetings waarin we de strategie, groeimogelijkheden en roadmap van uw merk bespreken. Ook krijg je toegang tot een live datadashboard waarin je de prestaties op elk moment kunt volgen.

Wij nemen op data gebaseerde beslissingen en werken met iteraties (constante feedback) om ervoor te zorgen dat uw inkomsten stijgen en uw kosten dalen. Wij gebruiken verschillende KPI's om op de hoogte te blijven van de resultaten en op basis daarvan te optimaliseren. Daarnaast adviseren wij je over de ontwikkeling en innovatie van je merk.

Certifications & Partnerships

SUCCESS STORIES

Let our clients speak
apartmentcrossmenu