Bronnen

Hieronder vind je al onze waardevolle bronnen voor jou. Leer van ons de kennis die wij gratis met je delen en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp nodig hebt.

Kies hieronder je bron

Blog

Lees alles wat we schrijven over de mooie wereld van marketing & business.

Klik hier →
Onze blauwdruk voor groei

In deze blueprint/whitepaper leggen we uit hoe u uw e-commerce bedrijf kunt laten groeien tot minstens 6 cijfers per maand.

Klik hier →
Gratis groeiscan

Vraag hier een gratis groeiscan aan. Hier geven we je gratis feedback in wat je meteen kunt verbeteren in je online marketing funnel.

Klik hier →
Gratis Video Case Study

Bekijk onze case study waarin we bepaalde dingen uitleggen die we doen om een bedrijf op te schalen naar 50-300k per maand.

Klik hier →
Gratis strategiegesprek

Neem contact met ons op om uw online mogelijkheden te bespreken.

Klik hier →
Cases

Lees de case studies van onze klanten die wij succesvol hebben geholpen bij hun groei

Klik hier →

Samenwerken met Mind for Business

Wat kun je verwachten?

Plan hier een gratis Growth Meeting in waarin we uw online mogelijkheden, doelstellingen en doelen bespreken. In dit gesprek kunnen we ontdekken of we mogelijk een match zijn.

We houden een onboardingsgesprek en plannen de eerste stappen om je merk te laten groeien. Op basis van uw informatie creëren we een op maat gemaakte groeistrategie voor uw merk.

Qua waarden kunt u transparantie, eerlijkheid, focus en sterke communicatie verwachten. Dit moet de basis zijn van ons partnerschap. Qua bedrijfsvoering kunt u van ons verwachten dat wij uw groeimarketing, webshop ontwikkeling en visuele content creatie doen.

We hebben maandelijks terugkerende vergaderingen waarin we de strategie, de groeimogelijkheden en het stappenplan van uw merk bespreken. Ook krijgt u toegang tot een live datadashboard waarin u de prestaties op elk moment kunt volgen.

Wij nemen op gegevens gebaseerde beslissingen en werken in voortdurende iteraties om ervoor te zorgen dat uw inkomsten stijgen en uw kosten dalen. Wij gebruiken bepaalde KPI's om bovenop de resultaten te zitten en op basis daarvan te verbeteren. Bovendien adviseren wij u over de ontwikkeling en innovatie van uw merk.

Certifications & Partnerships

SUCCESS STORIES

Let our clients speak
apartmentcrossmenu