De Mind for Business lean machine.

Bij Mind for Business streven we naar het beste en het beste alleen. Daarom moeten de mensen die de resultaten produceren, het verschil maken. Wij zijn sterk gericht op het aantrekken en behouden van de beste mensen in het vakgebied en zijn zeer selectief. Het belangrijkste is dat wij streven naar een bedrijfscultuur die wordt gedreven door ethiek, hoge prestaties, transparantie, sterke communicatie en plezier. Dit geldt voor onze eigen medewerkers en voor ons netwerk van hoogopgeleide personen waar de grootste bedrijven naar op zoek zijn. Jij hebt het nodig, wij hebben het.

Verder...

Wij streven naar een vrij 'klein' en doelgericht team dat enorme resultaten oogst voor onze klanten en voor onszelf. We werken nauw samen zodat elke belangrijke functie/expertise/pilaar in de wereld van online marketing met elkaar verbonden is en goed op elkaar is afgestemd. Zo wordt de online marketingstrategie goed uitgedacht met het team en vervolgens uitgevoerd in lijn met onze verschillende expertises; van social media advertising tot SEA en van Conversion rate optimization tot content creatie.

Zonder verder oponthoud, is het fijn je te ontmoeten.

Maak kennis met het team

Gijs

Dylan is onze mede-eigenaar

Dylan

Gijs is onze data-analyserende en realistische Co-Owner & Media Buyer.

Lex

Lex is onze verklarende en gedreven Senior Google Ads Specialist.

Justin

Justin is onze doordachte en resultaatgerichte Marketing Strateeg & CRO specialist.

Jaco

Jaco is onze enthousiaste en pro-actieve Media Buyer & Account Manager.

Sacha

Sacha is onze toegewijde en hardwerkende Google Ads Specialist.

Luciano
Steve

Steve is regisseur, cinematograaf, editor en fotograaf. Zijn liefde voor het vastleggen van spontane momenten komt voort uit het filmen van bruiloften en evenementen.

Roy
Nick

Samenwerken met Mind for Business

Wat kun je verwachten?

Plan hier een gratis Growth Meeting in waarin we jouw online mogelijkheden, doelstellingen en doelen bespreken. In dit gesprek kunnen we ontdekken of we mogelijk een match zijn.

We houden een inwerkbijeenkomst en plannen de eerste stappen om je merk te laten groeien. Op basis van jouw informatie creëren we een merk-groeistrategie op maat.

Qua waarden kun je transparantie, integriteit, focus en sterke communicatie verwachten. Dit moet de basis zijn van ons partnerschap. Qua bedrijfsvoering kun je van ons je groeimarketing, webshopontwikkeling en visuele contentcreatie verwachten.

We hebben maandelijks terugkerende meetings waarin we de strategie, de groeimogelijkheden en de roadmap van jouw merk bespreken. Ook krijg je toegang tot een live datadashboard waarin je de prestaties op elk moment kunt volgen.

Wij nemen op gegevens gebaseerde beslissingen en werken in voortdurende iteraties om ervoor te zorgen dat je inkomsten stijgen en je kosten dalen. Wij gebruiken bepaalde KPI's om bovenop de resultaten te zitten en dienovereenkomstig te verbeteren. Bovendien adviseren wij je over de ontwikkeling en innovatie van jouw merk.

SUCCESS STORIES

Let our clients speak

Certifications & Partnerships

apartmentcrossmenu