Betaald adverteren

Betaald adverteren is adverteren op elk online platform waarop uw doelgroep actief is. Dit is een belangrijke factor in online marketing, omdat het waarschijnlijk hun eerste online contactpunt/impressie is. Door de juiste uitvoering van de betaalde advertentiestrategie kunnen we alomtegenwoordigheid voor jouw merk creƫren. Dit betekent dat jouw merk overal is waar jouw (potentiƫle) klanten zijn. Uit onderzoek is gebleken dat iemand 7-21 interacties met jouw merk nodig heeft voordat hij tot een conversie overgaat. Door deze alomtegenwoordigheid op de verschillende kanalen te genereren, zullen deze interacties zo snel en strategisch mogelijk plaatsvinden, zodat de klant zo snel mogelijk bij jou koopt in plaats van bij de concurrent.

We onderscheiden twee soorten reclame: social media advertising en search engine advertising (SEA).

Adverteren via sociale media:

Dit bestaat uit reclame op social media platforms zoals Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok, Snapchat en Pinterest. Dit zijn ideale platforms om visuele content te gebruiken, omdat de mensen op de platforms zijn voor visuele prikkels. Mensen kennen jouw merk misschien nog niet en je onderbreekt hun aandacht door je advertentie voor hun neus te zetten. De uitdaging is hen te betrekken en hen te overtuigen jouw product te kopen. Het opzetten van de juiste online marketing funnel in combinatie met de juiste strategie, zal hen zeker overtuigen.

(laten we meteen beginnen)

Zoekmachine adverteren:

Dit betekent adverteren op zoekmachines waarvan Google de belangrijkste en grootste is. Het verschil met reclame op sociale media is dat mensen een bepaalde zoekintentie hebben. Dit betekent dat mensen in een andere fase zitten en actief op zoek zijn naar een bepaald product. Dit is waar jij kan binnenkomen en jouw product/merk boven de concurrentie kan plaatsen. Wij bereiken je exacte doelgroep via Google search campagnes, google shopping, Youtube ads, en natuurlijk Google Display voor de juiste retargeting strategie. Samen met de social media-advertenties zorgen we ervoor dat er alomtegenwoordigheid ontstaat en dat jij topprioriteit wordt.

(laten we meteen beginnen)

crossmenu