social media

Increase your social following and influence

Become socially present

Social Media aanwezigheid wordt steeds belangrijker en is een grote toevoeging aan jouw bedrijf. Social Media biedt een extra kanaal om organisch verkeer te genereren.

Het goed opstellen van de Social Media kanalen heeft ook een enorm positief effect wanneer je Social Media Advertenties draait.

Een winnende Social Media strategie begint met het creatieve, het copywriting en natuurlijk hoe deze twee resoneren met jouw doelgroep. Ons gespecialiseerde team van experts zullen een diepe duik nemen in je perfecte doelgroep en content creëren die bij jouw perfecte klant past om jouw groei te maximaliseren en deze uiteindelijk om te zetten in een sale!

Ons team zal je maandelijks voorzien van diepgaande rapporten die je precies vertellen wat je moet weten over de Social accounts die wij aan het managen zijn. We zullen je voorzien van diepgaande analyses, inclusief deskundige inzichten over hoe we in staat zijn om jouw campagnes te verbeteren en een positieve ROI op jouw sociale strategieën te krijgen.

Klaar om Social Media te veroveren?

Pakketten

Resultaten

Voor deze klant begonnen we met een organische strategie 5 maanden geleden. De klant groeide behoorlijk hard, van 0 naar ruim 9000 echte volgers in 4.5 maanden, wat echt een goede groei is! Echter toen kwam er een plafond, wat de klant ook deed de groei ging erg moeizaam en langzaam.

De klant kwam via via bij ons terecht en onze experts hadden het hele Instagram account onder de loep genomen. We gingen aan de slag met een andere manier van groeien door goede en hele relevante hashtags. We maakten ook gebruik van speciale engagement pods.

Door deze strategie in te zetten groeide het account van ongeveer 9000 volgers naar 25.000 volgers in een kleine 3 maanden! Dat is een groei van ruim 250%!

Volgers

Klanten

social kanalen

let us mind your business

Ben je benieuwd wat wij voor jouw e-mail marketing kunnen betekenen?

Vul je gegevens in voor een gratis strategie gesprek.