Search Engine Optimization

Build your online network

Let’s play long term.

Met Search Engine Optimization werken wij aan de vindbaarheid van jouw website. Door het juist opzetten van de website en het opbouwen van een linknetwerk krijgt de website steeds meer autoriteit en relevantie en begint op te duiken in de zoekopdrachten van potentiële klanten. Met onze SEO werkzaamheden creëren wij een stabiele, groeiende basis van organisch verkeer via zoekmachines en verwijzingen. Terwijl bij adverteren je bereik stopt bij het uitzetten, investeer je met SEO in het opbouwen van organisch verkeer dat niet gelijk verloren gaat bij het stoppen van de werkzaamheden. Zo investeer je in het verzamelen van waardevolle data over jouw relevante websitebezoekers, de kwaliteit van de website en het product. Aan de hand van deze data kunnen wij naast SEO ook gebruik maken van betaald adverteren waarmee boven op de stabiele groei van SEO ook explosieve groei kan worden gerealiseerd. Deze twee gaan hand in hand.

Prijzen

Resultaten

Voor deze klant gestart in november 2019 met een nieuwe website. In november en december hadden ze bijna geen organische bezoekers uit Google. Er zijn een aantal dingen getest en ondervonden dat de zoekwoorden waarop ze wilden ranken lastige zoekwoorden zijn.

Vervolgens is een nieuw en dieper zoekwoorden onderzoek gedaan naar de “golden ratio keywords”. Keywords (zoekwoorden) die een lager volume hebben tussen de 50-500 maar makkelijker te ranken zijn. Weinig bedrijven focussen op dit soort zoekwoorden wat zonde is, want hier liggen veel kansen.

Voor de start van de werkzaamheden In november 2019 waren er 249 bezoekers per maand. Nu augustus 2020 inmiddels op 5400 organische bezoekers per maand! Dat is een organische groei van 2100%!

keywords

%

Increased Traffic

%

backlinks

let us mind your business

Ben je benieuwd wat wij voor jouw e-mail marketing kunnen betekenen?

Vul je gegevens in voor een gratis strategie gesprek.