E-mail marketing

MAke your money count. Play the long term game & get the most out of your customers.

E-mail marketing

Het meest waardevolle dat je kunt bezitten is iemands e-mailadres.  Dit is omdat deze mensen al klanten zijn (of geïnteresseerde) en het meest dicht bij jouw doelgroep in de buurt komen. (Hoe specifieker jouw doelgroep, hoe goedkoper jouw marketing.)

Bij Mind for Business weten we maar al te goed hoe belangrijk het is om een klant te winnen en deze vervolgens op lange termijn tevreden te houden.  Zo zijn wij er achter gekomen, dat e-mail marketing één van de meest belangrijke services is. Met de juiste strategie houd je je klanten tevreden & verhoog je je omzetten aanzienlijk. Hoe fantastisch zou het zijn als je dit deels kan automatiseren en aanzienlijke omzetverhogingen zal zien?

Met onze expertise in e-mail marketing zorgen wij ervoor dat de waarde van jouw klanten geoptimaliseerd wordt.  Wij halen op de lange termijn het maximale uit jouw huidige en toekomstige klantenbestand. Wij versturen de juiste e-mails op de juiste momenten voor de beste resultaten. 

 

Pakketten

Resultaten

Veel klanten onderschatten de waarde van e-mail marketing. Door de juiste strategie kan je je omzetten aanzienlijk verhogen. En dit puur op het bestaande klandizie. Hier zie je resultaat van een klant, waar wij in twee maanden voor een extra omzet van €7000 euro zorgde (Naast een aanzienlijke omzetverhoging door onze paid advertising service). Puur door het versturen van de juiste e-mails op de juiste momenten. Een goed voorbeeld van het gebruik maken van de kracht van al onze services als een coherent system  om alomtegenwoordigheid te verwezenlijken. 

Omzetverhoging

%

Klanttevredenheid

Reviews

let us mind your business

Ben je benieuwd wat wij voor jouw e-mail marketing kunnen betekenen?

Vul je gegevens in voor een gratis strategiegesprek.